Vil du holde håret sunt og vakkert?

Mange nettbutikker tildeler nå alle typer forsendelsesmetoder på et øyeblikk. Det mest moderne nå til dags er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente bestillingen når den passer inn i hverdagen din. Alternativet er ganske enkelt, og ofte til og med den billigste leveringsmodellen.

Flere utsalgssteder på nett tilbyr 1-dags levering på mange av butikkens varenumre, men vær forsiktig da dette krever at du bestiller før fastsatt tidspunkt, slik at de trygt kan få pakken klar før de lageransatte holde four-night stand.

Bestilling til ditt bosted eller til din arbeidsplass

Det er nå stort sett greit for alle å søke etter priser blant ulike nettselskaper og dermed har utallige nettbutikker ikke kunnet la bidra til å redusere salgsprisene på varene deres – for gutter og jenter, og i tillegg for menn og kvinner – helt til bunnen, og til og med noen ganger lover gratis frakt.

På den annen side kan det tross alt vise seg å være lønnsomt å sjekke noen ulike internettselskaper for salg før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å anta den skarpeste prisen.

Vi slår generelt et slag for transaksjoner med kort eller MobilePay. Alternativt bør du bruke en løsning som ViaBill, forutsatt at du ber om å oppfylle betalingen senere.

Før noen handler i en nettbutikk bør de absolutt vurdere e-butikkens vilkår og betingelser, men det er vanligvis ikke superspennende.

Et enklere alternativ er å sjekke om nettbutikken har e-merket, da det lenge har vært en garanti for at e-selskapet aksepterer dansk lovgivning og at internettselskapet jevnlig blir kontrollert av fagfolk som har mye kunnskap om vedtektene på området. Dette gir deg mulighet for assistanse dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med din bestilling.

En indikator på at nettbutikken forstår de danske reglene

Trustpilot tilbyr relativt praktiske snarveier for å se nærmere på vurderingene til mange nåværende forbrukere, og på grunn av dette er det fornuftig at du se nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook tilbyr også jevnlige relevante sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens pålitelighet. I tillegg ser man til og med nettbutikker hvor det er mulig å sette sammen en kritikk av kjøpet deres, som like gjerne kan brukes til å veie hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi har et nært samarbeid med ulike nettbutikker der vi annonserer varene deres, og krever inn betaling i tilfelle en av besøkende på nettsiden vår realiserer en bestilling.