Alexander gamme instagram

Aleksander Gamme (@aleksandergamme) • Instagram photos …

34.1k Followers, 709 Following, 663 Posts – See Instagram photos and videos from Aleksander Gamme (@aleksandergamme)

Aleksander Gamme (@aleksandergamme) • Instagram photos …

34.1k Followers, 709 Following, 663 Posts – See Instagram photos and videos …

Sommerens vakreste eventyr? Tja.. Vi får se. Det er uansett …

Aleksander Gamme on Instagram: “Sommerens vakreste eventyr? Tja.. Vi får se. Det er uansett den tiden på året igjen. Tid for nok et prosjekt vi ikke har noe som helst tro på. I tiden vi lever i er lyspunkter, latter, tur og en liten porsjon galskap kanskje viktigere enn noengang. Vi må leke mer, sa Arne Næss Sr i en alder av 96 år. Det skal vi aldri glemme. Og denne turen er inspirerert av barna våre, og vi oppfordrer alle til å finne tilbake til enhjørningen i seg selv. Hva nå enn det måtte bety. Kikut til Barcode i en enhjørning er en aldri så liten hyllest til kortreist moro. To dager så bør det verste være gjort, hvis alt går etter planen. Noe den forøvrig aldri gjør. Og, samtidig har vi lyst til å skape lyspunkter for andre med rusutfordringer. Ønsker du også å bidra, kan du vippse en sum tilsvarende kvadratroten av en enhjørning, eller bare 36 kr til Stiftelsen Petter Uteligger – Vippskode 04000.  Da hjelper du oss å holde motivasjonen oppe til å gi gjernet enda litt til🦄Følg oss gjerne, også @nyquistpetter! 📸 @thomasloba”

1864 Likes, 19 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Sommerens vakreste eventyr? Tja.. Vi får se. Det er uansett den tiden på året …

1,864 Likes, 19 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Sommerens vakreste eventyr? Tja.. Vi får se. Det er uansett den tiden på året igjen. Tid for nok et prosjekt vi ikke har noe som helst tro på. I tiden vi lever i er lyspunkter, latter, tur og en liten porsjon galskap kanskje viktigere enn noengang. Vi må leke mer, sa Arne Næss Sr i en alder av 96 år. Det skal vi aldri glemme. Og denne turen er inspirerert av barna våre, og vi oppfordrer alle til å finne tilbake til enhjørningen i seg selv. Hva nå enn det måtte bety. Kikut til Barcode i en enhjørning er en aldri så liten hyllest til kortreist moro. To dager så bør det verste være gjort, hvis alt går etter planen. Noe den forøvrig aldri gjør. Og, samtidig har vi lyst til å skape lyspunkter for andre med rusutfordringer. Ønsker du også å bidra, kan du vippse en sum tilsvarende kvadratroten av en enhjørning, eller bare 36 kr til Stiftelsen Petter Uteligger – Vippskode 04000.  Da hjelper du oss å holde motivasjonen oppe til å gi gjernet enda litt til🦄Følg oss gjerne, også @nyquistpetter! 📸 @thomasloba”

Aleksander Gamme on Instagram: “Det skulle være en …

Aleksander Gamme on Instagram: “Det skulle være en backupoperasjon for oppløpssiden til en av tidenes største polferder. Men det skulle bli så uendelig mye mer enn det..Det var dager vi beit av oss neglene, det var dager med krampelatter og det var dager vi kjedet livet av oss. Det var øyeblikk som ruver blant de aller største i livet, og det var øyeblikk langt der nede, fylt av savn, håpløshet og skuffelse. En slags konstant berg og dalbane i kontraster, følelser, timeglass og råker. Men tyngdepunktet i denne merkverdige reisen var ikke isen, båten, driften eller ekspedisjonen. I midten av opplevelsene stod det som alltid, mennesker. Denne gjengen. Takk til hele Lances besetning, og alle de merkelige “passasjerene” ombord, som takket ja til å være med, bidra og ta sjansen. Ingen visste hva vi gikk i vente. Men alle ble dyttet ut i noe de kan klappe seg selv på skuldra for hvordan de taklet. Takk spesielt til kaptein Stig Roaldsand for klokt lederskap og tilliten du gav oss om bord. PS : Og en like spesiell takk til hu mor @skogcecilie som holdt fortet med ungene, feiret jul med min familie, og taklet alt på strak arm ❤️ 📷 Jørgen Braastad/VG”

3942 Likes, 45 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Det skulle være en backupoperasjon for oppløpssiden til en av tidenes største …

3,942 Likes, 45 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Det skulle være en backupoperasjon for oppløpssiden til en av tidenes største polferder. Men det skulle bli så uendelig mye mer enn det..Det var dager vi beit av oss neglene, det var dager med krampelatter og det var dager vi kjedet livet av oss. Det var øyeblikk som ruver blant de aller største i livet, og det var øyeblikk langt der nede, fylt av savn, håpløshet og skuffelse. En slags konstant berg og dalbane i kontraster, følelser, timeglass og råker. Men tyngdepunktet i denne merkverdige reisen var ikke isen, båten, driften eller ekspedisjonen. I midten av opplevelsene stod det som alltid, mennesker. Denne gjengen. Takk til hele Lances besetning, og alle de merkelige “passasjerene” ombord, som takket ja til å være med, bidra og ta sjansen. Ingen visste hva vi gikk i vente. Men alle ble dyttet ut i noe de kan klappe seg selv på skuldra for hvordan de taklet. Takk spesielt til kaptein Stig Roaldsand for klokt lederskap og tilliten du gav oss om bord. PS : Og en like spesiell takk til hu mor @skogcecilie som holdt fortet med ungene, feiret jul med min familie, og taklet alt på strak arm ❤️ 📷 Jørgen Braastad/VG”

Aleksander Gamme on Instagram: “En trenger jo ikke alltid gå …

Aleksander Gamme on Instagram: “En trenger jo ikke alltid gå så langt for å være på telttur! 😊#bobil#teltpåtaket#holmenkollen@holmenkollen_skijump”

701 Likes, 3 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “En trenger jo ikke alltid gå så langt for å være på telttur!

701 Likes, 3 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “En trenger jo ikke alltid gå så langt for å være på telttur! 😊#bobil#teltpåtaket#holmenkollen@holmenkollen_skijump”

Aleksander Gamme on Instagram: “- Det var ikke sånn …

Aleksander Gamme on Instagram: “- Det var ikke sånn enhjørning jeg mente, pappa!! #helloweenwithdad#badparenting#skuffa4åring”

3244 Likes, 80 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “- Det var ikke sånn enhjørning jeg mente, pappa!

3,244 Likes, 77 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “- Det var ikke sånn enhjørning jeg mente, pappa!! #helloweenwithdad#badparenting#skuffa4åring”

Aleksander Gamme on Instagram: “Joda, livet er nu en vakker …

Aleksander Gamme på Instagram: “Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer. Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært en eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk, det har vært stormfullt med kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter på veien 😝En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger.  Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Ulikheter vi har møtt, men kanskje ikke forstått og respektert nok? Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Det er ikke helsvart. Vi er friske og raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende😜OG vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet mening når alt er mørkt. Vi tenkte vi at dette var i grunn en fin anledning til – , mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, vårt nye liv, vår nye skumle hverdag, ja, selveste Valentines, – å minne dere på. At livet er kort. Altfor kort. Til å ikke fylle dagene med det absolutt beste og ta vare på hverandre ❤️ #loveisinthehair#valentinesday#breakupnewscentral#stakkarssamlivstterapeuter#jegvilhaeggkokeren#morfårendeligplasstilbilenigarasjen#hotdamepåtrasopperblittsingel#lifegoeson#flytterutitelt#lovemyfamily#takktilallesombryrsegomoss”

5609 Likes, 370 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer.

5,608 Likes, 370 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer. Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært en eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk, det har vært stormfullt med kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter på veien 😝En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger.  Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Ulikheter vi har møtt, men kanskje ikke forstått og respektert nok? Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Det er ikke helsvart. Vi er friske og raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende😜OG vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet mening når alt er mørkt. Vi tenkte vi at dette var i grunn en fin anledning til – , mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, vårt nye liv, vår nye skumle hverdag, ja, selveste Valentines, – å minne dere på. At livet er kort. Altfor kort. Til å ikke fylle dagene med det absolutt beste og ta vare på hverandre ❤️ #loveisinthehair#valentinesday#breakupnewscentral#stakkarssamlivstterapeuter#jegvilhaeggkokeren#morfårendeligplasstilbilenigarasjen#hotdamepåtrasopperblittsingel#lifegoeson#flytterutitelt#lovemyfamily#takktilallesombryrsegomoss”

et nytt lite mikrovidunder. Velkommen til verden Vega! Du er …

Aleksander Gamme on Instagram: “Den perfekte bursdagsgaven til mor – et nytt lite mikrovidunder. Velkommen til verden Vega! Du er nesten like fortryllende som din mor! #verdensbestemamma @skogcecilie#selvgjortervelgjort #nyfødt #sprekkeferdigstolt”

7972 Likes, 215 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Den perfekte bursdagsgaven til mor – et nytt lite mikrovidunder.

7,972 Likes, 215 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Den perfekte bursdagsgaven til mor – et nytt lite mikrovidunder. Velkommen til verden Vega! Du er nesten like fortryllende som din mor! #verdensbestemamma @skogcecilie#selvgjortervelgjort #nyfødt #sprekkeferdigstolt”

Dette er kult! Dette er verdens første fjellsko som skal leve evig …

Aleksander Gamme on Instagram: “Dette er kult! Dette er verdens første fjellsko som skal leve evig. Lenger enn meg, lengre enn hele vår generasjon, lengre enn mine døtre og lenger enn lengst, helt til Dovre faller?Dette er det ALLER første eksemplaret av Alfa Impact, turskoen hvor du kan bytte ut alle deler! I og med at jeg jobber for Alfa, må vel dette anses å være en slags reklame, så er det sagt, men allikevel synes jeg det er dødskult. Det er uansett min ide at vi skal følge disse skoene, gjennom sitt uendelige liv.Jeg skal nemlig bare ha dette ene skoparet for fjellturer framover. Ergo gir jeg bort de andre fjellsko ene jeg har (send pm eller skriv under hvis du bruker str 45 og er keen..) På kontoen @alfaforlife kan du følge skoene på deres reise, fra tidlig fødsel, til de første usikre skritt. På de første fjellturene, de seige sliteturene til de heftigste klatreturene. Og vi skal vi følge dem til doktoren, på operasjonsbordet, og ut på nye eventyr med ny såle, nytt lær eller ny goretexmembran.Og forresten. De heter Samba. Et merkelig navn, men alt har sin historie. På @alfaforlife@alfaforlife@alfasko”

1157 Likes, 40 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Dette er kult! Dette er verdens første fjellsko som skal leve evig.

1,155 Likes, 40 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: “Dette er kult! Dette er verdens første fjellsko som skal leve evig. Lenger enn meg, lengre enn hele vår generasjon, lengre enn mine døtre og lenger enn lengst, helt til Dovre faller?Dette er det ALLER første eksemplaret av Alfa Impact, turskoen hvor du kan bytte ut alle deler! I og med at jeg jobber for Alfa, må vel dette anses å være en slags reklame, så er det sagt, men allikevel synes jeg det er dødskult. Det er uansett min ide at vi skal følge disse skoene, gjennom sitt uendelige liv.Jeg skal nemlig bare ha dette ene skoparet for fjellturer framover. Ergo gir jeg bort de andre fjellsko ene jeg har (send pm eller skriv under hvis du bruker str 45 og er keen..) På kontoen @alfaforlife kan du følge skoene på deres reise, fra tidlig fødsel, til de første usikre skritt. På de første fjellturene, de seige sliteturene til de heftigste klatreturene. Og vi skal vi følge dem til doktoren, på operasjonsbordet, og ut på nye eventyr med ny såle, nytt lær eller ny goretexmembran.Og forresten. De heter Samba. Et merkelig navn, men alt har sin historie. På @alfaforlife@alfaforlife@alfasko”

Aleksander Gamme on Instagram: “-Ingen vet hvor vi er …

1692 Likes, 10 Comments – Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on Instagram: …

Keywords: alexander gamme instagram