Annijor instagram

A N N I J O R (@annijor) • Instagram photos and videos

275k Followers, 885 Following, 5446 Posts – See Instagram photos and videos from A N N I J O R (@annijor)

Latest Instagram – Anniken Jørgensen –

A N N I J O R on Instagram: “”jeg har alltid slitt litt med den lukta. Lukter, som om alle gutta på byen doper seg med parfyme og jeg er en sporingshund. Den lukta. Men jeg liker den lukta, prøver å finne denne ene lukta. Den jeg alltid lukta på, så knekker jeg for rusen jeg også. Begge to, så lukter vi det samme. Så starter vi dagen med å si at det aldri skjedde, enig?””

7024 Likes, 10 Comments – A N N I J O R (@annijor) on Instagram: “”jeg har alltid slitt litt med den lukta. Lukter, som om alle gutta på byen doper seg med …

7,023 Likes, 10 Comments – A N N I J O R (@annijor) on Instagram: “”jeg har alltid slitt litt med den lukta. Lukter, som om alle gutta på byen doper seg med parfyme og jeg er en sporingshund. Den lukta. Men jeg liker den lukta, prøver å finne denne ene lukta. Den jeg alltid lukta på, så knekker jeg for rusen jeg også. Begge to, så lukter vi det samme. Så starter vi dagen med å si at det aldri skjedde, enig?””

Topp fem på Instagram: Anniken Jørgensen | Facebook

Fortsatt helt satt ut over denne dagen. Ingen vet hvor sliten jeg har vært bak …

Source: Instagram @annijor | Sminke – Pinterest

Latest Instagram – Anniken Jørgensen

21. nov. 2013 — Satt forresten på negler idag, og gleder meg til å vise dere det! Ble suuuuper fint! Så må dere jo følge meg på INSTAGRAM! @annijor.

        ♥Seeeelfie! Haha                                             ♥Sniktitt på nytt design                               ♥Enda en

Annijor – 730.no

Source: Instagram @annijor | Sminke

Source: Instagram @annijor Vision Board, Mood Board, Beauty Nails, Beauty Makeup. Flere som ligner. julia. 2 k følgere. Source: Instagram @annijor.

07.aug.2019 – Denne Pinnen ble oppdaget av julia. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Anniken Jørgensen: – Deler nedslående helseoppdatering:

Stikkord: Annijor … Best og verst fra influencer-Norge. Annijor … Influencerne med flest følgere på Instagram i Norge …

Stjel stilen til Annijor – Elle.no

Anniken Jørgensen: – Deler nedslående helseoppdatering: – Knust

19. jul. 2022 — … også kjent som «Annijor», en oppdatering med følgerne sine. … Til et sorthvitt bilde på Instagram, skriver TV-profilen at blødningene …

Influenserens «helsemareritt» er ikke over.

Stjel stilen til Annijor

14. mar. 2022 — Foto: Instagram @annijor … Vi craver lang skinnjakke, 90s jeans og sort klemme i håret – og vi vil style det akkurat som Annijor.

Slik kler du deg som Anniken Jørgensen!

Keywords: annijor instagram, anniken jørgensen instagram