Elektrisk hekksaks plantasjen

Hekksakser og beskjæring – Kjøp hos Plantasjen

Hekksakser og beskjæring – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Denne meget lette hekkeklipperen, er enkel å håndtere, perfekt til klipping av små hekker. Det kompakte designet sikrer en god og avstemt balanse.

Beskjær eller formklipp og stell trær og busker med en god hekksaks. Til beskjæring av mindre planter og enkelte smågrener passer en beskjæringssaks aldeles utmerket. Velg blant en rekke kjente varemerker i alle prisklasser.

Hekketrimmer teleskop elektrisk THS 550/48 Gardena Grønn

Hekketrimmer teleskop elektrisk THS 550/48 Gardena Grønn | Plantasjen

Vi er glade og stolte over å se hvordan plantene våre sprer glede rundt om i hus og hager. Merk bildet ditt med @plantasjen og del det på Instagram, du også!

Teleskophekksaksen med ledning gjør det enkelt å klippe høye hekker. Takket være det justerbare teleskophåndtaket kan hekken formes perfekt, samtidig som du har bena trygt plassert på bakken. Hekksakshodet kan enkelt bøyes for å sette bladet i riktig klippeposisjon. På denne måten kan toppen av hekken klippes praktisk og nøyaktig uten å måtte klatre opp på en stige. Det er like praktisk å klippe grener nede ved bakken, uten at du må bøye deg ned.

Hekksaks Gardena EasyCut 420/45 Grønn – Plantasjen.no

Hekksaks Gardena EasyCut 420/45 Grønn | Plantasjen

Hekksaks 59 cm, klipper grener på opptil 5 mm.

Denne meget lette hekkeklipperen, er enkel å håndtere, perfekt til klipping av små hekker. Det kompakte designet sikrer en god og avstemt balanse.

Hekksaks EasyCut Li-40 Gardena Grønn – Plantasjen.no

Hekksaks EasyCut Li-40 Gardena Grønn | Plantasjen

Med Gardenas batteridrevne teleskopiske hekksaks kan til og med tre meter høye hekker kuttes uten mye anstrengelse. Du trenger ikke ta hensyn til …

EasyCut Li er en praktisk og lett Batteri Hekktrimmer som passer perfekt til trimming av små til middels store hekker.

Gress- og Hekksaks Gardena ComfortCut Li Grønn

Gress- og Hekksaks Gardena ComfortCut Li Grønn | Plantasjen

… hagemaskinene du trenger for å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel vertikalskjærere, hekksakser, gresstrimmere, gressklippere og multisakser.

Med Gardena Sett Batteri Gress og Busktrimmer saks, kan plenkanter klippes komfortabelt og nøyaktig.

Hekksaks 18V RHT1851R20F (Inkl. 2,0Ah batteri) Ryobi

Hekksaks 18V RHT1851R20F (Inkl. 2,0Ah batteri) Ryobi | Plantasjen

Hekksaks 18V med 2,0Ah batteri. Sverdlengde 50 cm. Grenkapasitet 18 mm. Vridbart bakhåndtak for ergonomisk klipping av hekkens sider. Anti-blokkerings-funksjon. HedgeSweep™ løvoppsamler.

Hekksaks Lengde 59 cm – Plantasjen.no

Hekksaks Lengde 59 cm | Plantasjen

Hekksaks 59 cm, klipper grener på opptil 5 mm.

Hekktrimmer teleskop THS 42/18V P4A solo Gardena Grønn

Hekktrimmer teleskop THS 42/18V P4A solo Gardena Grønn | Plantasjen

Med Gardenas batteridrevne teleskopiske hekksaks kan til og med tre meter høye hekker kuttes uten mye anstrengelse. Du trenger ikke ta hensyn til strømkabler og trenger ikke en stige, da du alltid kan stå på fast underlag med begge føttene. Gardena Batteridrevet teleskopisk hekksaks THS 42 / 18V P4A solo leveres uten batteri og lader.

Maskiner – Kjøp hos Plantasjen

Maskiner – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Er du ute etter en gressklipper elle høytrykksvasker? Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger for å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel vertikalskjærere, hekksakser, gresstrimmere, gressklippere og multisakser.

Keywords: elektrisk hekksaks plantasjen