Gunn narten instagram

Strongbody (@narten86) • Instagram photos and videos

124k Followers, 953 Following, 3332 Posts – See Instagram photos and videos from GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86)

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Samme vekt på begge bildene‼️70 kg utrent vs 70 kg etter trening og bra kosthold💪🏽Husk at badevekten ikke viser hele sannheten, derfor kan kroppsmål og formbilder være fint for å måle fremgang -og ikke minst for motivasjonen🤩 Når du begynner å trene og spise bra så bytter du ut fett med muskler og da kan ofte vekten stå stille eller i noen tilfeller gå litt opp fordi muskler veier mer enn fett⚖️Vi har alle startet enn plass. Har du et mål om å bli sterkere og forme kroppen? Jeg hjelper deg til å nå målene dine på en sunn og bærekraftig måte! Send meg en melding eller bestill dine planer i linken min i bioen og kom i gang allerede neste uke👊🏽💯#livsstilsendring #førogetter”

1755 Likes, 30 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Samme vekt på begge bildene‼️ 70 kg utrent vs 70 kg etter trening og …

1,755 Likes, 30 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Samme vekt på begge bildene‼️70 kg utrent vs 70 kg etter trening og bra kosthold💪🏽Husk at badevekten ikke viser hele sannheten, derfor kan kroppsmål og formbilder være fint for å måle fremgang -og ikke minst for motivasjonen🤩 Når du begynner å trene og spise bra så bytter du ut fett med muskler og da kan ofte vekten stå stille eller i noen tilfeller gå litt opp fordi muskler veier mer enn fett⚖️Vi har alle startet enn plass. Har du et mål om å bli sterkere og forme kroppen? Jeg hjelper deg til å nå målene dine på en sunn og bærekraftig måte! Send meg en melding eller bestill dine planer i linken min i bioen og kom i gang allerede neste uke👊🏽💯#livsstilsendring #førogetter”

GUNN NARTEN (@narten86) • Instagram-bilder og -videoer

125 k følgere, 954 følger, 3 324 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer …

GUNN NARTEN on Instagram: “Hyggelig start på dagen hos …

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Hyggelig start på dagen hos @gmn 🎥📺☺ Fint å få forklart litt rundt denne artikkelen som har blitt spredt rundt om i verden. Det heila startet med at eg blei kontaktet av ein journalist frå ei lokal avis i England for å svare på kossen det var å jobbe i et så mannsdominert yrke og det å kombinere jobben som brannmann med personlig trener. Når dette blei publisert så blei det spredt til mange store aviser rundt om i verden med en ganske annerledes tittel og fokus. Intensjonen min har aldri vert å fremstille meg sjøl som någen “hottie” eller å spille på det i jobbsammenheng. Men nå når ting blei så det blei så velger eg å ta det med et smil!😉😅 Uansett, eg e den samme Gunn som alltid og har beina godt planta på bakken😁👍🏽 Ønske alle ei fine helg! 👋🏾😙 takk for meg @tv2morten 🎬 #godmorgennorge #brannkonstabel #gmn”

4171 Likes, 86 Comments – GUNN NARTEN (@narten86) on Instagram: “Hyggelig start på dagen hos @gmn ☺ Fint å få forklart litt rundt denne artikkelen som …

4,168 Likes, 86 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Hyggelig start på dagen hos @gmn 🎥📺☺ Fint å få forklart litt rundt denne artikkelen som har blitt spredt rundt om i verden. Det heila startet med at eg blei kontaktet av ein journalist frå ei lokal avis i England for å svare på kossen det var å jobbe i et så mannsdominert yrke og det å kombinere jobben som brannmann med personlig trener. Når dette blei publisert så blei det spredt til mange store aviser rundt om i verden med en ganske annerledes tittel og fokus. Intensjonen min har aldri vert å fremstille meg sjøl som någen “hottie” eller å spille på det i jobbsammenheng. Men nå når ting blei så det blei så velger eg å ta det med et smil!😉😅 Uansett, eg e den samme Gunn som alltid og har beina godt planta på bakken😁👍🏽 Ønske alle ei fine helg! 👋🏾😙 takk for meg @tv2morten 🎬 #godmorgennorge #brannkonstabel #gmn”

GUNN NARTEN | Online coach – Instagram

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Mandag og ny uke, mye jobb og planer -men det lige eg! Masse energi etter någen dager heima sjå mor og far med god mat, fine folk og masse frisk luft⛰👏🏼🍂🍁 #elskermandag #letsdothis #climbing 🐒 #viaferrara #ViaFerrataStraumsfjellet #mittnorge #mittvestland #norway #visitnorway #hiking #utno #liveterbestute #shapeupnorge #karitraa #norgesbeast”

186 Likes, 3 Comments – GUNN NARTEN | Online coach | Strongbody (@narten86) on Instagram: “Mandag og ny uke, mye jobb og planer -men det lige eg!

186 Likes, 3 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Mandag og ny uke, mye jobb og planer -men det lige eg! Masse energi etter någen dager heima sjå mor og far med god mat, fine folk og masse frisk luft⛰👏🏼🍂🍁 #elskermandag #letsdothis #climbing 🐒 #viaferrara #ViaFerrataStraumsfjellet #mittnorge #mittvestland #norway #visitnorway #hiking #utno #liveterbestute #shapeupnorge #karitraa #norgesbeast”

GUNN NARTEN on Instagram: “Når noen sier at noe er umulig …

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Når noen sier at noe er umulig så kan det godt være at det er umulig for DEM, men det betyr ikke at det er umulig for DEG!👊🏼Eg vet ikke hvor mange som sa til meg at eg måtte gi opp drømmen om å bli brannkonstabel. Heldigvis hørte eg ikke på de rådene og har i dag en jobb eg gleder meg til hver vakt og som absolutt var verdt å jobbe knallhardt for!🙌🏻 Våg å følge drømmene dine, samme hva andre måtte mene og si, du klarer det du vil!💯#følgdrømmenedine #brannkonstabel #drømmejobb #dontlistentothenaysayers”

7264 Likes, 123 Comments – GUNN NARTEN (@narten86) on Instagram: “Når noen sier at noe er umulig så kan det godt være at det er umulig for DEM, …

7,261 Likes, 123 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Når noen sier at noe er umulig så kan det godt være at det er umulig for DEM, men det betyr ikke at det er umulig for DEG!👊🏼Eg vet ikke hvor mange som sa til meg at eg måtte gi opp drømmen om å bli brannkonstabel. Heldigvis hørte eg ikke på de rådene og har i dag en jobb eg gleder meg til hver vakt og som absolutt var verdt å jobbe knallhardt for!🙌🏻 Våg å følge drømmene dine, samme hva andre måtte mene og si, du klarer det du vil!💯#følgdrømmenedine #brannkonstabel #drømmejobb #dontlistentothenaysayers”

GUNN NARTEN | Online coach | Strongbody on Instagram

5649 Likes, 58 Comments – GUNN NARTEN | Online coach | Strongbody …

GUNN NARTEN | Online coach | Strongbody on Instagram

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Sett av någen minutter kvar dag te å tenke på ke du e takknemlige for. Eg for min del e utruligt takknemlige for å ver tante te denne skjønna jentå💛 #tanteogida #ilovehersomuch #rogalandbrannogredning”

245 Likes, 3 Comments – GUNN NARTEN | Online coach | Strongbody (@narten86) on Instagram: “Sett av någen minutter kvar dag te å tenke på ke du e takknemlige …

245 Likes, 3 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Sett av någen minutter kvar dag te å tenke på ke du e takknemlige for. Eg for min del e utruligt takknemlige for å ver tante te denne skjønna jentå💛 #tanteogida #ilovehersomuch #rogalandbrannogredning”

Hvordan bli BRANNKONSTABEL? – Instagram

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Hvordan bli BRANNKONSTABEL?🚒Dette spørsmålet får eg veldig ofte, både av kvinner og menn. Derfor har eg samlet opp noen punkter over det eg anser som viktigst. 🔥 Eg bestemte meg. Å bli brannkonstabel var ikke en drøm for meg, det var et mål. Eg SKULLE nå det! Eg lot ingen andres meninger rundt det få påvirke valget mitt.🔥 Eg brukte mental trening. Og eg tror nok det var nøkkelen for meg å holde ut i det lange løp. Å tåle å stå i motgang og å ha tro på meg selv. Eg jobbet også mye med motivasjon, indre dialog og viljestyrke. 🔥 De fysiske kravene er selvsagt viktige. De er tøffe, men oppnåelige om du trener godt og smart. Det er et nåløye så det er viktig å skille seg ut fra alle de andre søkerne. Kvinner og menn blir tester og vurdert på samme grunnlag. Gå inn på det brannvesenet du ønsker å søke hos og les om opptakstestene de har og begynn å jobb målrettet mot de.🔥 Bygge CV. Igjen, du blir målt opp mot så mange andre så her er det også viktig å ha bra, relevant innhold. Sertifikater som lastebillapp, dykkersertifikat, fagbrev innen et praktisk yrke, elveredning, båtførerprøven osv er et pluss når du skal søke. 🔥 Be om hjelp. Vi kan ikke klare alt alene. Kanskje trenger du hjelp til å sette opp et godt treningsprogram, eller noen å snakke med om målene dine? Mattehjelp (ja du blir testet i det også). Kanskje du trenger noen til å lære deg litt om ulike verktøy, motorsag? Det er ingen svakhet i å be om hjelp, tvert imot. 🔥 Skriv en bra søknad. Bruk tid på dette, skriv litt om hvorfor du vil dette og hva du kan bidra med. Få gjerne hjelp av noen til å se over å komme med innspill.🔥 Aldri gi deg!! Kanskje det beste tipset eg kan gi. Altså, eg fikk ikke fast jobb før mitt femte opptak, tenk om eg hadde gitt opp på det fjerde!! Det vil bli utfordrende, vanskelig og det vil kreve mye av deg, men du vil også lære og vokse mye på den veien. Og eg lover at alt er verdt det når du er i mål og har fått drømmejobben💫#brannkonstabel #brannmann #mentaltrening #drømmejobben #målsetting #motivasjon #viljestyrke”

9654 Likes, 145 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Hvordan bli BRANNKONSTABEL? Dette spørsmålet får eg veldig ofte, …

9,652 Likes, 145 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Hvordan bli BRANNKONSTABEL?🚒Dette spørsmålet får eg veldig ofte, både av kvinner og menn. Derfor har eg samlet opp noen punkter over det eg anser som viktigst. 🔥 Eg bestemte meg. Å bli brannkonstabel var ikke en drøm for meg, det var et mål. Eg SKULLE nå det! Eg lot ingen andres meninger rundt det få påvirke valget mitt.🔥 Eg brukte mental trening. Og eg tror nok det var nøkkelen for meg å holde ut i det lange løp. Å tåle å stå i motgang og å ha tro på meg selv. Eg jobbet også mye med motivasjon, indre dialog og viljestyrke. 🔥 De fysiske kravene er selvsagt viktige. De er tøffe, men oppnåelige om du trener godt og smart. Det er et nåløye så det er viktig å skille seg ut fra alle de andre søkerne. Kvinner og menn blir tester og vurdert på samme grunnlag. Gå inn på det brannvesenet du ønsker å søke hos og les om opptakstestene de har og begynn å jobb målrettet mot de.🔥 Bygge CV. Igjen, du blir målt opp mot så mange andre så her er det også viktig å ha bra, relevant innhold. Sertifikater som lastebillapp, dykkersertifikat, fagbrev innen et praktisk yrke, elveredning, båtførerprøven osv er et pluss når du skal søke. 🔥 Be om hjelp. Vi kan ikke klare alt alene. Kanskje trenger du hjelp til å sette opp et godt treningsprogram, eller noen å snakke med om målene dine? Mattehjelp (ja du blir testet i det også). Kanskje du trenger noen til å lære deg litt om ulike verktøy, motorsag? Det er ingen svakhet i å be om hjelp, tvert imot. 🔥 Skriv en bra søknad. Bruk tid på dette, skriv litt om hvorfor du vil dette og hva du kan bidra med. Få gjerne hjelp av noen til å se over å komme med innspill.🔥 Aldri gi deg!! Kanskje det beste tipset eg kan gi. Altså, eg fikk ikke fast jobb før mitt femte opptak, tenk om eg hadde gitt opp på det fjerde!! Det vil bli utfordrende, vanskelig og det vil kreve mye av deg, men du vil også lære og vokse mye på den veien. Og eg lover at alt er verdt det når du er i mål og har fått drømmejobben💫#brannkonstabel #brannmann #mentaltrening #drømmejobben #målsetting #motivasjon #viljestyrke”

GUNN NARTEN on Instagram: “Greatness is not what you have

GUNN NARTEN coach – Strongbody on Instagram: “Greatness is not what you have; it’s what you give ❤️✨🙌🏾”

1769 Likes, 23 Comments – GUNN NARTEN (@narten86) on Instagram: “Greatness is not what you have; it’s what you give ❤️✨ ”

1,769 Likes, 23 Comments – GUNN NARTEN coach – Strongbody (@narten86) on Instagram: “Greatness is not what you have; it’s what you give ❤️✨🙌🏾”

Keywords: gunn narten instagram