Kirsebærhagen instagram

Christina Fraas (@christina.fraas) • Instagram photos and videos

pusser opp hus #kirsebærhagen 🔸️ reiser i rosa glittervan 🔸️ interiør planter gjenbruk 🔸️ mener en ting eller to . lush’s profile picture.

Frem med strikkepinnene, jenter! – Instagram

Christina Fraas på Instagram: “Frem med strikkepinnene, jenter! Det er ikke ofte jeg blander politikk inn i Kirsebærhagen, men nå vil jeg ikke tie. ✋🏻✋🏼✋🏽✋🏾✋🏿 Idag sitter vi “trygt” i stuene våre og rister på hodet av galskapen i Alabama, hvor de innfører nærmest totalforbud for abort. Når en 12 år gammel jente blir seksuelt misbrukt av pappaen sin, skal hun bære frem barnet. Når en kvinne blir voldtatt, tvinges hun til en livslang relasjon med overgriperen! 😶 Kvinner fratas all rett til å bestemme over egen kropp, av middelaldrene menn med penis trygt plassert i buksa. En fin regel: Har du ikke egen livmor, bør du ikke ha rett til å bestemme over en. 💣 Samtidig har vår egen regjering et stille møte om endring i vår abortlov. Din og min. Lovforslaget ble sluppet samme dag som Sylvi-Monster-Listhaug gjorde comeback, høringen finner sted 16. Mai når vi er opptatte med Pavlova og bunadskjorte. 🎂 Regjeringen vil ikke at vi skal vite, bry oss og protestere. @erna_solberg har folket og fagnemndene imot seg, men å beholde makten er viktigere. 🤷🏼‍♀️ Store og skumle USA der borte, lille trygge Norge her hjemme. Eller? Det handler om å frata meg, min mulighet til å gjøre MITT valg. Sammenligningen med USA er viktig fordi det er en fellesnevner; innskrenking av kvinners rettigheter til eget valg. Punktum. Hvorfor kan ikke jeg og livmoren min bestemme at menn må klippe strengen, og stå foran en nemd på 5 kvinner om de vil sy den sammen igjen? 🍆🔪 #ikkeminregjering #youknowme @stortinget 📸: @kristine.slyngstad”

… Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Frem med strikkepinnene, jenter! Det er ikke ofte jeg blander politikk inn i Kirsebærhagen, men nå…”

23K Likes, 2,466 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Frem med strikkepinnene, jenter! Det er ikke ofte jeg blander politikk inn i Kirsebærhagen, men nå vil jeg ikke tie. ✋🏻✋🏼✋🏽✋🏾✋🏿 Idag sitter vi “trygt” i stuene våre og rister på hodet av galskapen i Alabama, hvor de innfører nærmest totalforbud for abort. Når en 12 år gammel jente blir seksuelt misbrukt av pappaen sin, skal hun bære frem barnet. Når en kvinne blir voldtatt, tvinges hun til en livslang relasjon med overgriperen! 😶 Kvinner fratas all rett til å bestemme over egen kropp, av middelaldrene menn med penis trygt plassert i buksa. En fin regel: Har du ikke egen livmor, bør du ikke ha rett til å bestemme over en. 💣 Samtidig har vår egen regjering et stille møte om endring i vår abortlov. Din og min. Lovforslaget ble sluppet samme dag som Sylvi-Monster-Listhaug gjorde comeback, høringen finner sted 16. Mai når vi er opptatte med Pavlova og bunadskjorte. 🎂 Regjeringen vil ikke at vi skal vite, bry oss og protestere. @erna_solberg har folket og fagnemndene imot seg, men å beholde makten er viktigere. 🤷🏼‍♀️ Store og skumle USA der borte, lille trygge Norge her hjemme. Eller? Det handler om å frata meg, min mulighet til å gjøre MITT valg. Sammenligningen med USA er viktig fordi det er en fellesnevner; innskrenking av kvinners rettigheter til eget valg. Punktum. Hvorfor kan ikke jeg og livmoren min bestemme at menn må klippe strengen, og stå foran en nemd på 5 kvinner om de vil sy den sammen igjen? 🍆🔪 #ikkeminregjering #youknowme @stortinget 📸: @kristine.slyngstad”

#kirsebærhagen hashtag on Instagram • Photos and Videos

439 Posts – See Instagram photos and videos from ‘kirsebærhagen’ hashtag. … Premiere på Tsjekohovs «Kirsebærhagen» Rogaland Teater.

Kirsebærhagen om sommeren = mad cute – Instagram

Christina Fraas on Instagram: “Kirsebærhagen om sommeren = mad cute 😭❤”

2113 Likes, 38 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Kirsebærhagen om sommeren = mad cute ❤”

2,113 Likes, 38 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Kirsebærhagen om sommeren = mad cute 😭❤”

Christina Fraas on Instagram: “Vurderte å kle på meg mer for å …

Christina Fraas on Instagram: “Vurderte å kle på meg mer for å være mere passende for Insta, men det virket jo litt rart å kle på seg for internett når friheten er tilstede i realiteten. 🌴 Dette er altså en badende, glad halvøybeboer i sitt naturlige habitat 🇳🇴”

683 Likes, 13 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Vurderte å kle på meg mer for å være mere passende for Insta, men det virket jo …

683 Likes, 13 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Vurderte å kle på meg mer for å være mere passende for Insta, men det virket jo litt rart å kle på seg for internett når friheten er tilstede i realiteten. 🌴 Dette er altså en badende, glad halvøybeboer i sitt naturlige habitat 🇳🇴”

Christina Fraas on Instagram: “God natt fra Kirsebærhagen ”

Christina Fraas on Instagram: “God natt fra Kirsebærhagen 🌙”

2. jan. 2018 — 87 Likes, 0 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “God natt fra Kirsebærhagen ”

87 Likes, 0 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “God natt fra Kirsebærhagen 🌙”

Christina Fraas on Instagram: “Where creativity lives …

Christina Fraas on Instagram: “Where creativity lives ❤🎈.#oppussing #gamlehus #kirsebærhagen #vakrehjem #dagensinterior #interiørmagasinet #vakrehjemoginteriør #nordiskehjem #hytteliv #interiør #gjenbruk #rom123 #landliv #inredning #oppussing #finehjem #interior_magasinet #scandinavianinterior #kkliving #bobedre #thebravehome”

30. aug. 2018 — 178 Likes, 1 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Where creativity lives ❤ . #oppussing #gamlehus #kirsebærhagen …

178 Likes, 1 Comments – Christina Fraas (@christina.fraas) on Instagram: “Where creativity lives ❤🎈.#oppussing #gamlehus #kirsebærhagen #vakrehjem #dagensinterior #interiørmagasinet #vakrehjemoginteriør #nordiskehjem #hytteliv #interiør #gjenbruk #rom123 #landliv #inredning #oppussing #finehjem #interior_magasinet #scandinavianinterior #kkliving #bobedre #thebravehome”

Christina Fraas – Livet i Kirsebærhagen

Uka før avreise spurte jeg følgerne mine på Instagram hvor de trodde jeg skulle dra! Svarene varierte fra “New York” til destinasjoner i Norge.

Instagram – Kirsebærhagen (Christina Fraas) – Ocast

Opprett en annonseforespørsel for Instagram – Kirsebærhagen (Christina Fraas) – Ocast

En fullstendig oversikt over Kirsebærhagen (Christina Fraas) sine produkter i Instagram.

En fullstendig oversikt over Kirsebærhagen (Christina Fraas) sine produkter i Instagram.

Keywords: kirsebærhagen instagram