Kvinne fotball

Toppserien – Norges Fotballforbund

Se oversikten for årets runder. Seriemesterskap kvinner. Her finner du en oversikt over alle seriemestere på øverste nivå i norsk kvinnefotball.

Artikler, resultater, tabell, terminliste, statistikk – alt om Toppserien.

Toppserien – Toppserien

Toppserien og 1.divisjon for kvinner sine offisielle sider. Full dekning av toppfotball for kvinner med tabeller, resultat, terminliste, nyheter og videoer.

Norske Fotballkvinner – Alt om norsk kvinnefotball

Din beste kilde til alt som omhandler norsk kvinnefotball, inkludert nyheter, intervjuer, og andre artikler. Uavhengig side.

Fotball for kvinner – Wikipedia

Fotball for kvinner – Wikipedia

Sporten er utbredt over hele verden, også i områder og kulturer der det at kvinner spiller fotball sees som en trussel mot deres femininitet. I flere land, …

Landslaget i fotball, kvinner – NRK Sport

Noregs kvinnelandslag i fotball skal bryne seg på Frankrike i tillegg til EM-vinnar England i treningskampar i november. Det opplyser Noregs Fotballforbund på …

Kvinnelandslaget fotball – VG

Hege Riise tok ut landslagstroppen – ingen Hegerberg · Hegerberg-comeback i det blå: − Vanskelig å si noe i dag · UEFA utsetter tildeling av kvinne-EM i 2025.

Les nyheter, artikler og se videoer om Kvinnelandslaget fotball på VG

Kvinnefotball – Fotballidioten.com

Kvinnefotball ble først anerkjent av FIFA i 1970, nesten hundre år etter at fotball for fullt ble organisert. Men siden den gang har fotballen for kvinner hatt …

Skriver historien om norsk kvinnefotball – Forskning.no

14. jun. 2022 — Fotball er blitt en verdensomspennende idrett for kvinner. 7. juli i år spiller Norge sin første kamp i EM i England, mot Nord-Irland.

Keywords: kvinne fotball