Linn svahn instagram

Linn Svahn (@linnsvahn) • Instagram photos and videos

44.6k Followers, 302 Following, 134 Posts – See Instagram photos and videos from Linn Svahn (@linnsvahn)

Linn Svahn (@linnsvahn) • Instagram photos and videos

44.6k Followers, 302 Following, 134 Posts – See Instagram photos and videos …

Linn Svahn (@linnsvahn) • Instagram photos and videos

WINGS FOR LIFE . 134 posts. 44.5K followers. 301 following.

Linn Svahn (@singaporelinn) • Instagram photos and videos

163 Followers, 334 Following, 241 Posts – See Instagram photos and videos from Linn Svahn (@singaporelinn)

Linn Svahn Fanpage – Instagram

76 Followers, 24 Following, 7 Posts – See Instagram photos and videos from Linn Svahn Fanpage (@linnsvahnfanpage)

Fanpage to Linn Svahn (@linn_svahns_fp) • Instagram …

555 Followers, 331 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Fanpage to Linn Svahn (@linn_svahns_fp)

Linn Svahn on Instagram: “En godkänd snickerspaus”

Linn Svahn on Instagram: “En godkänd snickerspaus”

521 Likes, 20 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “En godkänd snickerspaus”

521 Likes, 20 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “En godkänd snickerspaus”

Linn Svahn (@linnsvahn) • Photos et vidéos Instagram

44,5 k followers, 301 suivie(s), 134 publications – Découvrez les photos et …

Linn Svahn on Instagram: “Idrott handlar om toppar och dalar …

Linn Svahn on Instagram: “Idrott handlar om toppar och dalar, högt och lågt. Jag har alltid sagt att jag vill ha mina toppar jättehöga och då får jag förvänta mig att dalarna kan bli väldigt låga. Det gillar jag, jag har aldrig velat ha det mellanmjölk. Just nu är jag mitt i min karriärs absolut största dal då jag ända sedan min operation i september har jag varit medveten om att OS inte är aktuellt för mig denna säsong. Något som tagit sin tid att acceptera och förlika sig med. Det är tufft att se sina mål försvinna och det är tufft att inte kunna göra det man mest av allt vill. Vanligtvis är november en pirrig, förväntansfull månad med mycket skidåkning och tävlingsstart. I år är det inte min vardag utan istället handlar det om att läka och ta små steg framåt åt att bli hel igen. På nått vis tycker jag att denna process är inspirerande, för jag drivs av utmaningar och gå utanför boxen och nu får jag verkligen utmana mig själv. Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot att kunna tävla igen men mest av att att vara hel. Det är det mest väsentliga när man som elitidrottare är ens egna verktyg. Jag mår bra även fast det går upp och ner och stödet jag får från mina närmaste är otroligt. På återseende ❤️❤️❤️ (Bild från när jag var nyopererad och blev upphämtad av min bästavän @leosssvahn 🤗)”

17.7k Likes, 896 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “Idrott handlar om toppar och dalar, högt och lågt. Jag har alltid sagt att jag vill ha …

18K Likes, 896 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “Idrott handlar om toppar och dalar, högt och lågt. Jag har alltid sagt att jag vill ha mina toppar jättehöga och då får jag förvänta mig att dalarna kan bli väldigt låga. Det gillar jag, jag har aldrig velat ha det mellanmjölk. Just nu är jag mitt i min karriärs absolut största dal då jag ända sedan min operation i september har jag varit medveten om att OS inte är aktuellt för mig denna säsong. Något som tagit sin tid att acceptera och förlika sig med. Det är tufft att se sina mål försvinna och det är tufft att inte kunna göra det man mest av allt vill. Vanligtvis är november en pirrig, förväntansfull månad med mycket skidåkning och tävlingsstart. I år är det inte min vardag utan istället handlar det om att läka och ta små steg framåt åt att bli hel igen. På nått vis tycker jag att denna process är inspirerande, för jag drivs av utmaningar och gå utanför boxen och nu får jag verkligen utmana mig själv. Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot att kunna tävla igen men mest av att att vara hel. Det är det mest väsentliga när man som elitidrottare är ens egna verktyg. Jag mår bra även fast det går upp och ner och stödet jag får från mina närmaste är otroligt. På återseende ❤️❤️❤️ (Bild från när jag var nyopererad och blev upphämtad av min bästavän @leosssvahn 🤗)”

Linn Svahn on Instagram: “Nej men hörrni!! Sommar …

Linn Svahn on Instagram: “Nej men hörrni!! 🍓🐬🔆🥳Sommar!!! 🐠🍦🏖🌈”

3856 Likes, 22 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “Nej men hörrni!! Sommar!!! ”

3,856 Likes, 22 Comments – Linn Svahn (@linnsvahn) on Instagram: “Nej men hörrni!! 🍓🐬🔆🥳Sommar!!! 🐠🍦🏖🌈”

Keywords: linn svahn instagram