Når kom instagram

Instagram – Store norske leksikon

Instagram – Store norske leksikon

Instagram er en gratis foto-delingstjeneste og sosialt nettverk som ble lansert den 6. oktober 2010. Tjenesten gjør det mulig for brukere å ta et bilde, …

Instagram er en app og sosialt medium for deling av bilder og video, lansert 6. oktober 2010.Teamet som sto bak Instagram, Kevin Systrom og Mike Krieger, ble kjøpt opp av Facebook i april 2012. Opprinnelig ble bildetjenesten laget kun for mobiltelefoner på operativsystemet IOS. En versjon for Android ble lansert i april 2012, etterfulgt av et desktop-grensesnitt i november 2012, en Fire-app i juni 2014 og en app for Windows 10 i oktober 2016.I Norge har (per 2020) 2,5 millioner brukere en profil, og 24 prosent av befolkningen bruker tjenesten ukentlig eller oftere.

Instagram – Wikipedia

Instagram – Wikipedia

3. okt. 2016 — Denne måneden er det 6 år siden gründerene Kevin Systrom og Kark Krieger lanserte bildedelingstjenesten Instagram.

Instagram fyller 6 år – slik så det første bildet ut – P4

25. sep. 2018 — Instagram er et gratis fotodelingsprogram som ble lansert i oktober 2010 av Kevin Systrom og Mike Krieger.

Instagram-gründerne trekker seg – NRK

Instagram er en app og sosialt medium for deling av bilder og video, lansert 6. oktober 2010. Teamet som sto bak Instagram, Kevin Systrom og Mike Krieger, ble …

Hvem Har Laget Instagram?

Kom i gang med Instagram! · Instagram er en amerikansk foto- og videodelingstjeneste som eies av Facebook, og som ble lansert i 2010. · Her i Norge bruker 37% av …

Kom i gang med Instagram! – Blogg – Valen-Utvik

Kom i gang med Instagram!

Kom i gang med Instagram. Instagram er verdens enkleste måte å dele bilder med venner. Men vet du hvordan du bruker det? Eller hva en hashtag er?

Kom i gang med sosiale medier! Få hjelp til å forstå hvordan du kan bruke Instagram.

Slik kommer du i gang med Instagram – Telenor – Online.no

Slik kommer du i gang med Instagram – Telenor

a) Hvordan opprette Instagram-konto? Via telefon: Last ned Instagram appen fra App Store eller Google Play store. Når appen er lastet ned, må du åpne appen.

Instagram er verdens enkleste måte å dele bilder med venner. Men vet du hvordan du bruker det? Eller hva en hashtag er? Slik kommer du i gang med Instagram.

Hvordan komme i gang med Instagram og lykkes? – Octi

Kom i gang med Instagram – Octi mediebyrå

21. jun. 2018 — Når det er sagt, fant vi også noen få regionale ulikheter. … Når bruker folk historier og oppdateringsstrømmen? … Kom i gang.

Hvordan komme i gang med Instagram og lykkes? Her er en enkel guide på hvordan komme i gang med Instagram for deg som bedrift.

Hvordan oppfatter og bruker folk Instagram Stories og …

Hvordan oppfatter og bruker folk Instagram Stories og Instagram-oppdateringsstrømmen? | Instagram for Business

Innlegg er bilder og videoer du deler på Instagram. Når du ønsker å poste et innlegg, så velger du kamerakategorien og velger et bilde eller video fra …

Folk rundt om i verden bruker Instagram Stories og Instagram-oppdateringsstrømmen av forskjellige grunner. Finn ut hvordan markedsførere kan levere det forbrukerne vil ha, på hver av dem.

Hvordan bruke Instagram: Innføring & Tips – OWUP

Instagram er det perfekte sosiale nettverket for å dele og vise bilder og videoer. Les OWUPs innføring og tips for hvordan bruke Instagram!

Keywords: når kom instagram, når ble instagram lansert