Nils ingar aadne instagram

Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) • Instagram photos and videos

64.4k Followers, 440 Following, 584 Posts – See Instagram photos and videos from Nils-Ingar Aadne (@nilsingar)

Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) • Instagram photos and videos

På turné med showet «Da var det oss.» · 583 posts · 64.4K followers · 439 following.

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Godt å komme i mål etter 2 …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Godt å komme i mål etter 2 skirenn på 2 dager, begge på 54k. Men god form og gode ski, moro å gå skirenn da. ✌🏻😎———————————————@teamkaffebryggeriet @skiplukkern_no @alpina_ski_boots @rottefella @syltebrus #reklame”

4055 Likes, 25 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Godt å komme i mål etter 2 skirenn på 2 dager, begge på 54k.

4,054 Likes, 25 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Godt å komme i mål etter 2 skirenn på 2 dager, begge på 54k. Men god form og gode ski, moro å gå skirenn da. ✌🏻😎———————————————@teamkaffebryggeriet @skiplukkern_no @alpina_ski_boots @rottefella @syltebrus #reklame”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “For 2 uker siden gikk jeg fra …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “For 2 uker siden gikk jeg fra den beste tiden i livet mitt, til den verste på 1 døgn. Det har vært 2 uvirkelige uker etter at min fantastiske Ida brått forsvant fra meg. Nok har vært skrevet om dette, men jeg har et behov for å takke for all støtten fra fjern og nær som har vært helt enestående. Og spesielt fra hennes familie. Tusen takk. ❤️”

36k Likes, 4583 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “For 2 uker siden gikk jeg fra den beste tiden i livet mitt, til den verste på 1 døgn …

36K Likes, 4,582 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “For 2 uker siden gikk jeg fra den beste tiden i livet mitt, til den verste på 1 døgn. Det har vært 2 uvirkelige uker etter at min fantastiske Ida brått forsvant fra meg. Nok har vært skrevet om dette, men jeg har et behov for å takke for all støtten fra fjern og nær som har vært helt enestående. Og spesielt fra hennes familie. Tusen takk. ❤️”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Slik ser en skuffa mann (38 …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Slik ser en skuffa mann (38) ut i mål på Vasaloppet. Har brukt et annerledes år til å legge ned mye trening og når et av sesongens store mål Vasaloppet går av stabelen har jeg en tung dag helt fra start og går et renn langt under pari. Aner ikke hvorfor, har vært bra i hele vinter. Det går opp og ned og du må tåle nedturene også. 2 ting er likevel veldig bra: 1. Jeg har ikke mista et VM-gull. 2. Jeg går på verdens kuleste langløpslag @teamkaffebryggeriet, har lagkamerater som leverer på øverste hylle og kan glede meg over det! ————————————————📷: @aadnis @teamkaffebryggeriet @skiplukkern_no @alpina_ski_boots @rottefella @kaffebryggeriet_as @syltebrus #reklame”

5370 Likes, 54 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Slik ser en skuffa mann (38) ut i mål på Vasaloppet. Har brukt et annerledes år til å …

5,370 Likes, 54 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Slik ser en skuffa mann (38) ut i mål på Vasaloppet. Har brukt et annerledes år til å legge ned mye trening og når et av sesongens store mål Vasaloppet går av stabelen har jeg en tung dag helt fra start og går et renn langt under pari. Aner ikke hvorfor, har vært bra i hele vinter. Det går opp og ned og du må tåle nedturene også. 2 ting er likevel veldig bra: 1. Jeg har ikke mista et VM-gull. 2. Jeg går på verdens kuleste langløpslag @teamkaffebryggeriet, har lagkamerater som leverer på øverste hylle og kan glede meg over det! ————————————————📷: @aadnis @teamkaffebryggeriet @skiplukkern_no @alpina_ski_boots @rottefella @kaffebryggeriet_as @syltebrus #reklame”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Vanlig folks turné!”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Vanlig folks turné!”

857 Likes, 37 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Vanlig folks turné!”

857 Likes, 37 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Vanlig folks turné!”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Ingen maxdag i dag, men pall …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Ingen maxdag i dag, men pall er pall! (I klassen seff, men det skjønner dere..)#swix @birken_no”

1680 Likes, 14 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Ingen maxdag i dag, men pall er pall! (I klassen seff, men det skjønner dere.

1,679 Likes, 14 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Ingen maxdag i dag, men pall er pall! (I klassen seff, men det skjønner dere..)#swix @birken_no”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Lysebotn Opp. Et av de få …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Lysebotn Opp. ✅ Et av de få stedene i verden hvor det bare går oppover og likevel havner du i kjelleren. Men moro var det i år óg! Fasit ble 76.plass, 8.43 bak en suveren Hans Christer Holund. #swix”

1922 Likes, 7 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Lysebotn Opp. ✓ Et av de få stedene i verden hvor det bare går oppover og likevel …

1,917 Likes, 7 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Lysebotn Opp. ✅ Et av de få stedene i verden hvor det bare går oppover og likevel havner du i kjelleren. Men moro var det i år óg! Fasit ble 76.plass, 8.43 bak en suveren Hans Christer Holund. #swix”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Jeg har gleda meg til å si …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Jeg har gleda meg til å si dette lenge. Jeg kommer med nytt soloshow! Jeg hadde tenkt å lansere det når vi så lyset i tunnelen og enden på svineriet. Nå koker det mer enn på lenge, men sjelden har vi trengt noe å glede oss til mer enn nå. Og jeg gleder meg skikkelig til dette! Premiere i Tønsberg 4.juni. Spiller i Tønsberg i sommer, så blir det turné landet rundt etter det. Håper vi sees, det trenger vi nå. Link til billetter i bio.”

3719 Likes, 148 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Jeg har gleda meg til å si dette lenge. Jeg kommer med nytt soloshow!

3,719 Likes, 148 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Jeg har gleda meg til å si dette lenge. Jeg kommer med nytt soloshow! Jeg hadde tenkt å lansere det når vi så lyset i tunnelen og enden på svineriet. Nå koker det mer enn på lenge, men sjelden har vi trengt noe å glede oss til mer enn nå. Og jeg gleder meg skikkelig til dette! Premiere i Tønsberg 4.juni. Spiller i Tønsberg i sommer, så blir det turné landet rundt etter det. Håper vi sees, det trenger vi nå. Link til billetter i bio.”

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Har nok en gang gjort noe …

Nils-Ingar Aadne on Instagram: “Har nok en gang gjort noe helt nytt, jeg har jaggu skrevet bok! Endelig kan jeg meddele at den dumme, gøyale og rare ideen jeg fikk for ca 3 år siden er blitt til 180 sider mellom 2 permer.”

1699 Likes, 38 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Har nok en gang gjort noe helt nytt, jeg har jaggu skrevet bok!

1,699 Likes, 38 Comments – Nils-Ingar Aadne (@nilsingar) on Instagram: “Har nok en gang gjort noe helt nytt, jeg har jaggu skrevet bok! Endelig kan jeg meddele at den dumme, gøyale og rare ideen jeg fikk for ca 3 år siden er blitt til 180 sider mellom 2 permer.”

Keywords: nils ingar aadne instagram