Parasoll plantasjen

Parasoll og markise – Kjøp hos Plantasjen

Parasoll og markise – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Praktisk mindre parasoll som kan tiltes– perfekt på balkongen eller i hagen. Aluminiumsstang og UV-bestandig polyester. Mål: Ø 1,8 m.

Parasoll og markise – Kjøp møbler på Plantasjen ✓ Stort utvalg for hage og balkong ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Parasoll Linnea Ø3 m Blå – Plantasjen.no

Parasoll Linnea Ø3 m Blå | Plantasjen

Et lett anvendelig, praktisk og stor parasoll med sveiv for enkel sammenlegging. Værbestandig polyester på aluminiumsstolpe. Mål: parasoll Ø 3 m, …

Et lett anvendelig, praktisk og stor parasoll med sveiv for enkel sammenlegging. Værbestaandig polyester på aluminiumsstolpe. Mål: parasoll Ø 3 m, stolpe Ø 38 mm.

Parasoll Linnea Lengde 300 cm Grå – Plantasjen.no

Parasoll Linnea Lengde 300 cm Grå | Plantasjen

En praktisk og lett anvendelig mindre parasoll med push-up og tiltefunksjon som gjør den enkel å slå opp og helle. UV-bestandig polyester og aluminiumstolpe …

Et lett anvendelig, praktisk og stor parasoll med sveiv for enkel sammenlegging. Værbestaandig polyester på aluminiumsstolpe. Mål: parasoll Ø 3 m, stolpe Ø 38 mm.

Parasoll Tropea Ø180 cm Grå – Plantasjen.no

Parasoll Tropea Ø180 cm Grå | Plantasjen

Fritthengende parasoll for varme og solfylte dager. Slås opp med sveiv og posisjonen justeres med trinnløse kontroller. Kryssfot i stål og polyestertrekk.

Praktisk mindre parasoll som kan tiltes– perfekt på balkongen eller i hagen. Aluminiumsstang og UV-bestandig polyester. Mål: Ø 1,8 m. Parasollfot kjøpes separat.

Hengeparasoll Solveig Ø3 m Grå – Plantasjen.no

Hengeparasoll Solveig Ø3 m Grå | Plantasjen

Fritthengende parasoll med sveiv. Med UV-bestandig polyester på aluminiumstolpe. Enkel å justere med trinnløs styring. Lett å slå sammen. Fotkryss er inkludert, kjøp til steinplater. Ø300 cm, H:260cm.

Parasoll Roma Lengde 300 cm Grå – Plantasjen.no

Parasoll Roma Lengde 300 cm Grå | Plantasjen

Fritthengende parasoll for varme og solfylte dager. Slås opp med sveiv og posisjonen justeres med trinnløse kontroller. Kryssfot i stål og polyestertrekk. Mål: 3×3 m. Steinfot kan kjøpes til eller skru den fast i underlaget.

Parasoll Linnea Lengde 300 cm Beige – Plantasjen.no

Parasoll Linnea Lengde 300 cm Beige | Plantasjen

Et lett anvendelig, praktisk og stor parasoll med sveiv for enkel sammenlegging. Værbestandig polyester på aluminiumsstolpe. Mål: parasoll Ø 3 m, stolpe Ø 38 mm.

Parasoll Maja Ø2 m Marineblå – Plantasjen.no

Parasoll Maja Ø2 m Marineblå | Plantasjen

En praktisk og lett anvendelig mindre parasoll med push-up og tiltefunksjon som gjør den enkel å slå opp og helle. UV-bestandig polyester og aluminiumstolpe. Ø2 x H2,25 m. Parasollfot kjøpes separat.

Parasoll Roma Ø3 m Grå – Plantasjen.no

Parasoll Roma Ø3 m Grå | Plantasjen

Fritthengende parasoll for varme og solfylte dager. Slås opp med sveiv og posisjonen justeres med trinnløse kontroller. Kryssfot i stål og polyestertrekk. Ø 3m. Steinfot kan kjøpes til eller skru den fast i underlaget.

Keywords: parasoll plantasjen, markise plantasjen, markiser plantasjen, parasoller plantasjen, plantasjen markise, terrassemarkise plantasjen, plantasjen parasoll