Princess martha louise instagram

Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) • Instagram …

176k Followers, 591 Following, 445 Posts – See Instagram photos and videos from Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Märtha Louise (@iam_marthalouise) • Instagram photos and …

Agent of change, horse mom and dedicated to see people knowing their true power through a social transformation starting with YOU. ; 233 posts ; 215K followers.

Princess Märtha Louise on Instagram

Princess Märtha Louise on Instagram: “Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten.Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise. Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet.#livsendringer #livet @martha.louise.intuitive”

22.9k Likes, 1981 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i …

23K Likes, 1,980 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten.Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise. Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet.#livsendringer #livet @martha.louise.intuitive”

Kjære Ari – Instagram

Princess Märtha Louise on Instagram: “Kjære Ari,Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen.Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.”

78.6k Likes, 17.3k Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Kjære Ari, Vi skulle vært sammen i julen og feiret.

79K Likes, 17K Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Kjære Ari,Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen.Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.”

Kjære pappa, bestefar og svigerfar. Vi er alle så uendelig …

Princess Märtha Louise on Instagram: “Kjære pappa, bestefar og svigerfar. Vi er alle så uendelig glade i deg. Din humor, din nærhet, din interesse for livet er smittende og vi gleder oss alltid over hvert sekund vi er sammen. Gratulerer med dagen!! 💗 📸Lise Åserud/NTB Scanpix”

21.4k Likes, 802 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Kjære pappa, bestefar og svigerfar. Vi er alle så uendelig glade i …

21K Likes, 802 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Kjære pappa, bestefar og svigerfar. Vi er alle så uendelig glade i deg. Din humor, din nærhet, din interesse for livet er smittende og vi gleder oss alltid over hvert sekund vi er sammen. Gratulerer med dagen!! 💗 📸Lise Åserud/NTB Scanpix”

Princess Märtha Louise on Instagram

Princess Märtha Louise on Instagram: “I kveld blir det gøy på @nrklindmo. Tenk å få være der med så fine folk! @haraldjzwart @fingern @eosnes #følgmed”

6385 Likes, 150 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “I kveld blir det gøy på @nrklindmo. Tenk å få være der med så fine …

6,384 Likes, 150 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “I kveld blir det gøy på @nrklindmo. Tenk å få være der med så fine folk! @haraldjzwart @fingern @eosnes #følgmed”

Princess Märtha Louise on Instagram

Princess Märtha Louise on Instagram: “Utfordrer @stianblipp og @heleneolafsen på @senkveldtv2 i kveld. Tror du det har noe med hest å gjøre? Og tror jammen jeg avslører noe om dating også… #senkveld #tv #underholdning #hest360 @hest360 #hesterbest”

5247 Likes, 80 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Utfordrer @stianblipp og @heleneolafsen på @senkveldtv2 i kveld.

5,247 Likes, 80 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Utfordrer @stianblipp og @heleneolafsen på @senkveldtv2 i kveld. Tror du det har noe med hest å gjøre? Og tror jammen jeg avslører noe om dating også… #senkveld #tv #underholdning #hest360 @hest360 #hesterbest”

Princess Märtha Louise on Instagram

Princess Märtha Louise on Instagram: “#Repost @detnorskekongehus ・・・- Vi er veldig glad i dere, sa Prinsesse Märtha Louise og Kronprins Haakon i talen til sine foreldre i anledning Kongeparets 80-årsdager. Foto: Heiko Junge, NTB scanpix #Kongeparet80år Les hele talen på www.kongehuset.no”

1359 Likes, 30 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “#Repost @detnorskekongehus ・・・ – Vi er veldig glad i dere, …

1,359 Likes, 30 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “#Repost @detnorskekongehus ・・・- Vi er veldig glad i dere, sa Prinsesse Märtha Louise og Kronprins Haakon i talen til sine foreldre i anledning Kongeparets 80-årsdager. Foto: Heiko Junge, NTB scanpix #Kongeparet80år Les hele talen på www.kongehuset.no”

Princess Märtha Louise on Instagram: “Reklame/ Saturday …

Princess Märtha Louise on Instagram: “Reklame/ Saturday 10th my beloved @shamandurek and I are hosting our first webinar together at 5pm EST(23.00 Norwegian time)! I am super excited to have this direct contact with you all talking about Love, life and change on this planet. We will share our wisdom and pick 5 of the questions you pose either here on my account or on @shamandurek. Sign up link☝️in BIO. See you Saturday! 🥰🙌🙌🥰👏 What topic would you like us to elaborate on?”

5166 Likes, 358 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Reklame/ Saturday 10th my beloved @shamandurek and I are hosting …

5,167 Likes, 358 Comments – Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on Instagram: “Reklame/ Saturday 10th my beloved @shamandurek and I are hosting our first webinar together at 5pm EST(23.00 Norwegian time)! I am super excited to have this direct contact with you all talking about Love, life and change on this planet. We will share our wisdom and pick 5 of the questions you pose either here on my account or on @shamandurek. Sign up link☝️in BIO. See you Saturday! 🥰🙌🙌🥰👏 What topic would you like us to elaborate on?”

Keywords: princess martha louise instagram