Ringeriksbunad dame

Ringeriksbunad til dame – Bunadrosen AS

Ringeriksbunad til dame – Bunadrosen AS | Bunadrosen

Bilder, pris og informasjon om Ringerike damebunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Ringeriksbunaden.

Ringeriksbunad fra Buskerud – Norsk Flid Husfliden

Ringeriksbunad fra Buskerud – Norsk Flid nettbutikk og bunader

Den første Ringeriksbunaden for kvinner kom i 1935, men det ble utarbeidet en ny bunad iløpet av 1940-tallet. Denne hadde mer broderier og er friere komponert.

Utarbeidelsen av bunaden kom i gang på grunnlag av et ønske om en «finere» bunad til festbruk på Ringerike. Syes av lokale spesialister i Hønefoss.

Ringeriksbunad | Dame – Norske Bunader

Norske Bunader – Ringeriksbunad | Dame

Ringeriksbunad dame. Standard pris 27.600,00 kr. Bunadskjorte Ringerike, brodert – A Larsen Husflid AS. Bunadskjorte Ringerike, brodert.

Navn: Ringeriksbunad, Pris: 23900, Kategori: Ringerike

Ringeriksbunad | Dame – Norske Bunader

Norske Bunader – Ringeriksbunad | Dame

Stakk, liv og veske er i Ullstoff og sys i sort eller dyp Blå. Priser på Ringeriksbunaden Stakk, liv og veske kr 25 100 Tilegg; Nupperelleskjorte kr 1 450 …

Name: Ringeriksbunad, Price: 23900, Category: Ringerike

Ringeriksbunad – kvinne – Store norske leksikon

Ringeriksbunad – kvinne – Store norske leksikon

Kvinnebunaden fra Ringerike ble skapt på slutten av 1940-tallet. Den erstattet den første kvinnebunaden for Ringerike fra 1935, som ble sett på som litt for enkel til å fylle idealet for hvordan en festbunad skulle se ut. Det måtte mer broderi til, og derfor ble det utarbeidet en ny kvinnebunad. Bunaden er en fri komposisjon som ikke har noe felles med den tradisjonelle draktskikken på Ringerike.Bunaden ble skapt på slutten av 1940-tallet, men satt i produksjon først i 1954.

Ringerike damebunad – Oslo – Heimen Husfliden

Ringerike damebunad – A Larsen Husflid AS

Ringerike damebunad – A Larsen Husflid AS

Ringeriksbunad dame – A Larsen Husflid AS

Ringeriksbunad dame – A Larsen Husflid AS

  Du kan bestille denne i avdelingen på Ski. Vi har ikke timebestilling. Velkommen!   Norskprodusert hos A.Larsen Husflid as   Bunaden ble konstruert på slutten av 1940 årene. Broderiene er kopiert fra en 200 år gammel bord somi dag oppbevares på Ringerikes Museum. Opprinnelsen til borden er ukjent. Stakk, liv og veske er i Ullstoff og sys i sort eller dyp Blå.  Priser på Ringeriksbunaden Stakk, liv og veske kr 25 100   Tilegg; Nupperelleskjorte kr 1 450 Brodert skjorte      kr 8 900 Lue    kr   3 690 Cape  kr   9 500 Jakke, kr 12 200

Bunadsølv | Sølv til Ringeriksbunad dame – Gullsmed Sando

Keywords: ringeriksbunad dame