Vinterliguster plantasjen

Liguster – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Liguster – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Delvis vintergrønn busk med opprett vekst. Nøysom, best på en lun plass med varm, lett jord. Tåler noe skygge. Passer best langs kysten.

Skulle du gjerne hatt en hekk hjemme i hagen? Har du ikke tid til å vente på at den skal vokse seg stor og fin? Da er den hurtigvoksende hekkplanten liguster et godt valg. Med liguster får du en svært hardfør, tett og fin hekk.

Liguster Ø22 cm Hvit – Plantasjen.no

Liguster Ø22 cm Hvit | Plantasjen

En fordel er at vinterliguster tåler skygge og vokser godt i nesten alle slags jordtyper. Fugler bruker gjerne hekken som reirplass.

Delvis vintergrønn busk med opprett vekst. Nøysom, best på en lun plass med varm, lett jord. Tåler noe skygge. Passer best langs kysten. Tåler salt kystklima. Planteavstand i hekk: 20-30 cm. Tåler godt beskjæring.

Fem vintergrønne hekker – Plantasjen.no

Fem vintergrønne hekker | Plantasjen

Vinterliguster (Ligustrum ovalifolium) er en vintergrønn opprett hekk med brede blader. Kan brukes som fri og klippet hekk og til gruppeplanting.

Enten du vil ha mindre innsyn eller få et grønt le for vinden, er vintergrønne hekker noe å ta en ekstra titt på. Vintergrønne hekker beholder løv og bar hele vinteren, og gir beskyttelse også når snøværet kommer. Her presenterer vi fem sorter som er verdt å satse på.

Vinterliguster hekkplante 1 liter potte – Hageland

Alt om liguster Ovalifolium … Ferdighekk av Vinterliguster er en vintergrønn, pen og robust hekk. Denne typen ferdighekk får mørkegrønne, brede blader som blir …

Vinterliguster er en god og tett hekk som er aller vakrest som klipt. Den trives best i sol/halvskygge, men er ellers nøysom. Les mer om Vinterliguster her.

Vinterliguster – Hekkplanterdirekte.no

Vinterliguster

6. jul. 2012 — Vinterliguster (Ligustrum ovalifolium) som er den vintergrønne varianten er ikke veldig hardfør og bør kun plantes i de mildeste strøk i …

Liguster – fra kr. 21,- – Hekkplanter.com

Liguster – fra kr. 21,-

Liguster har en kraftig, tett vekst og vokser raskt. En hardfør hekk som trives godt i kystnære strøk

Vinterliguster – fra kr. 47,- – Hekkplanter.com

Vinterliguster – fra kr. 47,-

Vinterliguster (Ligustrum ovalifolium) er en vintergrønn opprett hekk med brede blader. Anbefales på Vestlandet

Vinterliguster – Kjøp fullvoksne hekkplanter online

Har Plantasjen Liguster (hekk) planter… – Berit Marie Saur

Keywords: vinterliguster plantasjen, liguster hekk plantasjen