Dra på den ultimate shoppingferien

De fleste e-butikker tilbyr for tiden et hav av forskjellige leveringsalternativer. En som er veldig vanlig i disse dager er pakkebutikker, som lar deg hente de nyinnkjøpte varene når du har mulighet. Alternativet er derfor ganske jevnt, og typisk også den rimeligste formen for frakt.

På den annen side foretrekker du kanskje å bestille levering til der du bor eller til din arbeidsplass. Frakttypen viser seg noen ganger å være et hakk dyrere, men dessuten ekstremt smertefri. Det rimeligste alternativet for levering vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, men dette krever at du fysisk befinner deg i nærheten av nettforhandlerens lokasjon.

Leveringshastigheten er selvsagt svært avgjørende dersom du trenger dine nye varer umiddelbart, og derfor er det lurt å sjekke estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Et stort antall internettvarehus tilbyr levering neste virkedag av sine bestselgende produkter, noe som imidlertid forstås slik at bestillingen gjøres før et gitt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan klarer å få de nye varene til rederiet før de lageransatte holder kvartsvakta.

Det er greit at du ser nærmere på nettbutikkens anmeldelser

Det er nå spesielt praktisk for alle og enhver å søke etter priser på flere internettvarehus og med motivet mest e-handlere har sett seg nødt til å redusere salgsprisene på varene sine – for juniorer, og samtidig også for menn og kvinner – enormt, og til og med noen ganger utføre gratis levering.

Det kan likevel være fordelaktig å sammenligne individuelle e-forhandlere for tilbud før du legger inn bestillingen, slik at du er trygg på å få den beste prisen.

Du må imidlertid være klar over at i tilfelle en nettbutikk markedsfører varer til en utsalgspris som er mystisk utmerket, er dette ofte et tegn på en uærlig nettbutikk. Betalinger med kort er likevel omfattet av et tiltak som beskytter kjøper mot uærlige netthandlere.

Vi anbefaler generelt kortbestilling eller MobilePay. Alternativt bør du benytte deg av en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, i den grad du ønsker å dekke kostnadene over lengre tid.

Før noen bestiller fra en e-forhandler kan de på en viss måte se nettbutikkens vilkår, men det er ofte ikke særlig gøy.

En enklere løsning kan være å merke seg om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, da dette skal være en indikasjon på at internettselskapet overholder gjeldende dansk lovgivning, i tillegg til at nettbutikk blir en gang i blant vurdert av spesialister som er introdusert i gjeldende lover. Det gir deg en snarvei til å bli assistert dersom du skulle få problemer som følge av kjøpet.

I tillegg til dette er det nyttig at kjøperen er klar over de mest essensielle reglene som gjelder for transaksjonen, for eksempel returpolitikken til nettbutikken. Her er det også aktuelt at du alltid lagrer kvitteringen slik at du alltid kan bevise kjøpet, uansett om du handler jente eller gutt.

Forsendelsesperioden kan være svært avgjørende

Trustpilot gir passende fine snarveier for å sile gjennom vurderingene til en lang rekke eksisterende brukere, og av den grunn er det å foretrekke at du ser på e-selskapets vurderinger på forhånd bestiller du.

Facebook tilbyr på samme måte en lang rekke nyttige muligheter for å få innsikt i nettforhandlerens kundetilfredshet. Her ser vi noen nettselskaper som gir folk mulighet til å gjøre en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også må brukes for å gi deg et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi samarbeider tett med utallige internettlager og formidler butikkenes varer, og tjener provisjon når en bruker fra nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.

Instruksjoner om tilbud og nettbutikker støttes fra tid til annen, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot rettelser som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte sidens data.