Føler du også at det ikke er nok plass i hjemmet ditt? Ta en titt her

En stor del av internettselskapene tilbyr for tiden et stort utvalg av leveringsmetoder. En favoritt i disse dager er å få den sendt til en pakkebutikk, og så er det bare å hente de nyinnkjøpte produktene når du har mulighet. Dette er fordi den er ultra grei, og ofte også den rimeligste leveringsmodellen.

Du kan også tenke på å bestille varene for levering til ditt bosted eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen viser seg å være noe dyrere, men på den annen side stort sett problemfri. Den rimeligste typen levering er unektelig at du henter pakken selv, som imidlertid avhenger av at du er i nærheten av nettbutikkens beliggenhet.

Leveringsevnen kan i noen tilfeller være ekstraordinært viktig dersom vi trenger bestillingen i løpet av få sekunder, og til det formålet er det virkelig viktig at vi dobbeltsjekker leveringstiden for det aktuelle produktet.

Mange internetthandlere tilbyr mulighet for dag-til-dag levering av massevis av varenumre, som imidlertid forutsetter at bestillingen sendes før en viss tid, tatt i betraktning at de har utsikter til å få ordnet pakken før lagerpersonalet holder four-night stand.

Netthandelen vokser ekstremt

I dag er det stort sett ukomplisert for forbrukere å søke etter priser på flere e-butikker og med det motivet kunne utallige e-butikker ikke avstå fra redusere salgsverdien av varene deres – for barn så vel som for voksne – ettertrykkelig, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

På den annen side kan det fra tid til annen være nyttig å utforske opptil flere internettselskaper etter salg før du fullfører handlen, slik at du ikke er i tvil om å anta den laveste prisen.

Du bør bare være så forsiktig at hvis en nettbutikk annonserer varer for salg til en salgspris som kan oppleves som uhørt billig, bør det stort sett være et rødt flagg om en svindel nettbutikk. Kjøp med betalingskort dekkes uansett av en enhet som beskytter deg som kjøper mot svindel på internettlagre.

Vi anbefaler generelt å bestille med kredittkort eller mobilbetaling. Som et alternativt alternativ kan du bruke en avbetalingsløsning som f.eks ViaBill når du ønsker å betale prisen senere.

Sjekk om nettbutikken er e-merkegodkjent

Før folk bestiller i en nettbutikk kan de de facto tolke e-butikkens handelsvilkår, men dette er selvsagt ikke spesielt spennende.

En enkel løsning kan derfor være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, siden det generelt sett er en garanti for at internettselskapet forsvarer de etablerte reglene, i tillegg til at e-forhandleren blir hyppig inspisert av fagfolk som har kompetanse innenfor gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg muligheten til å bli assistert når du har problemer i prosessen med bestillingen din.

Ulike fraktløsninger

Trustpilot gir deg fullt fordelaktige muligheter til å se etter ulike andre forbrukeres meninger, og vi anbefaler derfor at du vurderer e-butikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook gir tilsvarende utmerkede metoder for å få innsikt i nettbutikkens pålitelighet. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker som tilbyr kundene å komponere en kritikk av deres kjøpsopplevelse, som også kan benyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Fakta om produkter og nettvirksomheter er ofte beskyttet, men vi kan dessverre ikke garantere mot rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av sidens data.