Hold stilen din frisk: De nyeste trendene innen briller

Briller har utviklet seg mye siden starten. Fra å være enkle funksjonelle verktøy har briller blitt til et motetilbehør som bidrar til din personlige stil. I dag er briller tilgjengelig i forskjellige former, størrelser og farger. 

Overdimensjonerte innfatninger: Gjør et statement

Overdimensjonerte innfatninger gjør et stort comeback i barneverdenen. De er perfekte for å skape et dristig og stilig utseende som krever oppmerksomhet. Fra tykke og klumpete innfatninger til tynne og delikate innfatninger, overdimensjonerte innfatninger kommer i en rekke stiler som passer til forskjellige ansiktsformer. For å innlemme overdimensjonerte rammer i garderoben din, par dem med minimalistiske antrekk eller dempede farger for å la brillene dine snakke.

Dristige farger: Legge til en farge i utseendet ditt

Hvis du er en person som elsker å eksperimentere med farger, er briller i sterke farger den perfekte trenden for deg. Enten du velger lyse røde, blå eller gule, kan disse brillene legge til en farge i antrekket ditt og gjøre en uttalelse. For å balansere dristigheten til brillene, par dem med nøytrale farger eller dempede toner. På denne måten kan brillene skille seg ut uten å kollidere med antrekket ditt.

Retro stiler: Å bringe klassikerne tilbake

Retro Stiler gjør comeback i barneverdenen. Fra runde innfatninger til pilotbriller, disse tidløse stilene er perfekte for å tilføre et snev av vintage-sjarm til utseendet ditt. Du kan velge mellom innfatninger i metall eller plast, avhengig av din personlige stil. For å utfylle retrostilen kan du kombinere disse brillene med antrekk som har en vintage følelse, for eksempel bukser med høy midje eller luftige kjoler.

Noen nettforhandlere tilbyr en rekke stilige og billige briller som kan hjelpe deg med å spare penger mens du fremdeles ser moteriktig ut.

Gjennomsiktige innfatninger: Det nye nøytrale

Gjennomsiktige innfatninger er den siste trenden innen briller, og med god grunn. De tilbyr en unik vri på de klassiske nøytrale innfatningene, og gir et snev av raffinement og eleganse til ethvert antrekk. Disse brillene er perfekte for folk som ønsker å markere seg uten å være for dristige. 

Geometriske former: Dristig og moderne

Geometriske former er den perfekte trenden for folk som ønsker å komme med en dristig uttalelse. Fra sekskanter til oktagon er, disse brillene kommer i en rekke former som kan gi et moderne preg til ethvert antrekk. For å balansere dristigheten til disse brillene, par dem med enkle og minimalistiske antrekk.